Vergadering & kerstboomplundering

Vandaag is het nieuwe LRV-jaar voor ons van start gegaan met de jaarlijkse clubvergadering en kerstboomplundering. De dag werd zoals gewoonlijk ingeleid met een hele reeks leuke en minder leuke getalletjes, gevolgd door de rest van de lange lijst met agendapunten. Het leukste daarvan was natuurlijk de stemming voor de Gouden Schouder en de Sportpersoonlijkheid van het Jaar. Die laatste is gewonnen door Thomas Smeyers voor zijn fantastische prestatie op de Nationale Cross afgelopen zomer, terwijl we voor de Gouden Schouder zelfs op een ex aequo uitkwamen: Herman en Rudy. Proficiat alle drie!

Kort daarna arriveerden de traditionele appelbollen en worstenbroden (njammie!) en een uurtje later konden we beginnen met de pret. Het kerstboomplunderingteam bewees onmiddellijk dat er goed was nagedacht over de ‘spelletjes’ door met de deur in huis te vliegen: koeien melken! (En wat voor koeien dan nog… Het soort wier uier ontploft als ze te hard blaast!). Ook de volgende spelletjes stelden niet teleur: zaklopen per vier, diefje spelen, stilstaand fietsen, geblinddoekt manoeuvreren te paard, blaasgevechtjes, marshmallowpaardjes bouwen,…

Vergadering & kerstboomplundering 1

Welke ploeg er gewonnen had? Och, dat maakt toch niet uit, als we maar plezier hadden! En de puntentelling was toch oneerlijk, puh! (Oké, het was niet mijn ploeg… Maar we hadden wel het mooiste marshmallowpaard).

Vergadering & kerstboomplundering 2

PS. Ik denk dat de ploeg van Carine, Herman, Vicky, Stef en Sam gewonnen had. Proficiat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.