Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross

Ruitertornooi Veerle

Ons eerste achttal heeft niet lang moeten wachten (in aantal tornooien gerekend tenminste) op een herkansing op het demonstreren. Waar de paarden in mei nog wat frisjes waren, ging het deze keer al stukken beter op het ruitertornooi van Veerle. Toegegeven, perfect was het nog niet; de ring was te smal en de zenuwen waren stiekem ook wel van de partij. Maar het was een vooruitgang en de gouden medailles zijn ook weer binnen. Nog eventjes en onze ZA-ruiters kennen het A-terrein op hun duimpje.

Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 1 Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 2 Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 3

Ook voor onze andere groepsdressuurteams was het een succesvolle dag. Hieronder staan nog eens de uitslagen van onze prijswinnaars:

GROEPSDRESSUUR
8-TAL ZA: 1ste plaats??
8-TAL M: 1ste plaats ??
4-TAL L: 2de plaats ?

INDIVIDUELE DRESSUUR
1ste plaats ??
– L1: Patricia Dutré met Kanzas
– B2: Liesbet Corthout met Won-Ton-Ton

2de plaats ?
– L1: Lotte Soetemans met Merlot
– L1: Sarah Soetemans met Kanzas
– B2: Emily De Busser met Cleo
– B2: Sarah Torfs met Charming

Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 4 Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 5 Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 6

Voorbereidingen cross

Vandaag hebben we officieel de voorbereidingen voor onze cross van 2018 gelanceerd. Om te beginnen hebben we onze waterbakken opgeruimd en een gloednieuw plastic zeil op de bodem gelegd. Een waterbak leegschuppen en weer volschuppen is niet niks, maar gelukkig maken vele handen licht werk. Nu maar hopen dat we tegen oktober eindelijk weer water hebben om de waterbak mee te vullen.

Tornooi Veerle + start voorbereidingen cross 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.