Rally & Eventing

LRV Grobbendonk organiseert twee evenementen die elk jaar in de maand oktober terugkeren.

Het tweede weekend van oktober – dat is altijd het weekend na het nationaal ruitertornooi – organiseren we telkens een rally. Dat is zoektocht te paard, die zich afspeelt in de bossen rond Vorselaar en Herentals, vlak bij de Toeristentoren. Heb je zin in een ontspannende buitenrit gecombineerd met een leuke zoektocht met opdrachten? Streep dit weekend dan zeker aan in je agenda!

Het derde weekend van oktober staat traditiegetrouw Eventing Grobbendonk op het programma. Op zaterdag en zondag organiseren we een gecombineerde wedstrijd (dressuur, springen en cross country) voor alle reeksen pony’s en paarden. Zeker de moeite waard!

Heb je een zaak en wil je ons sponsoren? Neem dan snel contact op. Er zijn diverse sponsormogelijkheden. Je steunt hiermee niet enkel onze club, maar krijgt ook visibiliteit voor je bedrijf bij goed 600 ruiters en amazones en hun entourage!

Hoe zit het in 2018?
In 2018 vindt de rally plaats op zaterdag 13 en zondag 14 oktober. Maak een klein groepje samen met enkele andere pony- of paardrijders en trek de bossen in. Deelnemen kost 5 euro per combinatie en we voorzien een gratis consumptie voor iedereen. Inschrijven doe je gewoon ter plaatse. Vertrekpunt: Heiken, op de grens met Herentals en Vorselaar. Starten kan telkens vanaf 9u. Er is voldoende plaats om je vrachtwagen of trailer te parkeren.

Eventing Grobbendonk vindt in 2018 plaats op zaterdag 20 en zondag 21oktober. Het wordt al de 18de editie! Op zaterdag ontvangen we graag de pony’s, op zondag is het aan de paarden. Alle klassen komen aan bod. De inschrijvingen worden binnenkort geopend, via de gekende LRV-kanalen. Ook wie niet rijdt en spectaculaire paardensport ‘ns van heel dichtbij wil beleven, is van harte welkom. Voor de hongerigen voorzien we pannenkoeken en frietjes!