Rally 2018 – een topeditie!

Meer dan 50 deelnemende groepen, goed voor 173 combinaties, namen op 13 en 14 oktober 2018 deel aan onze rally in de bossen in Vorselaar en Herentals. Ze gingen op zoek naar de antwoorden op vragen en droedels en probeerden dat te doen via een juist parcours en aan de ideale snelheid. Zoveel ruiters en paarden en pony’s, dat is dus een absolute top-editie van onze jaarlijkse rally. Met dank aan de weergoden voor het prachtige zonnetje, en nog meer aan alle enthousiaste deelnemers natuurlijk!

Voor LRV Grobbendonk staat het tweede weekend van oktober altijd met stip in de agenda. Het weekend ná het Nationaal Ruitertornooi en vóór Eventing Grobbendonk organiseren wij al jarenlang een rally. De leden van onze club werken in teams aan de diverse activiteiten. Vooral voor Sarah, Nele en Stanie was het een heel druk weekend en ook daarvoor waren zij al druk bezig met het uitdokteren van vragen, het bekijken van parcours-opties, het ophangen van signalisatie, werkschema’s opstellen, … Goed gedaan – dikke merci!

Interesse gewekt? Reserveer het tweede weekend van oktober 2019 alvast een halve dag in de agenda en kom zelf ook ‘ns meedoen aan de rally van LRV Grobbendonk!

Rally 2018 - een topeditie! 1 Rally 2018 - een topeditie! 2 Rally 2018 - een topeditie! 3

Rally 2018 - een topeditie! 4 Rally 2018 - een topeditie! 5 Rally 2018 - een topeditie! 6

Het is trouwens ook door al die voorbereidingen (voor rally en eventing) dat je hier nog niks kon lezen over het Nationaal Ruitertornooi. Potten hebben we daar niet kunnen breken, maar eigenlijk zijn we best wel fier dat we met 2 achttallen en 4 individuele combinaties mochten aantreden. Voor de volledigheid vind je hier de uitslag:

8TAL ZA: 5de plaats
8TAL M: 5de plaats

INDIVIDUELE DRESSUUR
– M1: Sanne Soetemans met Kulderzipke: 5de plaats
– M1: Nele Soetemans met Indezz: 9de plaats
– M2: Stanie Soetemans met Dixie: 12de plaats
– M2: Koen Soetemans met Giana: 19de plaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.