Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018

Een eventingwedstrijd organiseren is veel meer dan er staan op het derde weekend van oktober. De cross mag dan wel bestaan uit vaste hindernissen, ook die moeten er piekfijn uitzien. Dus hebben wij intussen al enkele klusjesdagen achter de rug. Nadat we eerder al de waterbak onder handen namen, hebben we ons de afgelopen zaterdagen toegelegd op de houten hindernissen. Het bouwteam loopt dan het volledige parcours af en bekijkt bij elke hindernis wat er precies moet gebeuren, welke obstakels er een andere plek moeten krijgen, waar nieuwe hindernissen moeten komen, … De bosmaaier kwam al van stal zodat we de eerste stappen konden zetten naar een verzorgd parcours.

Gelukkig zijn er ook taakjes voor mensen die wat minder handig zijn 🙂 Gewapend met schuurpapier en biologische producten om het hout te beschermen, konden we aan de slag. Alvast enkele hindernissen zien er weer als nieuw uit, de rest volgt de komende zaterdagen nog. Want nog goed twee maanden en dan is het zover: op 20 en 21 oktober zijn jullie opnieuw van harte welkom op onze jaarlijkse eventingwedstrijd. Heb je een eigen zaak en wil je die aan meerdere honderden ruiters, amazones en hun entourage bekend maken? Neem dan contact op en we bekijken welke sponsorformule het beste bij jou past!

Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018 1 Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018 2 Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018 3 Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018 4 Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018 5 Klusjesdag: onderweg naar Eventing Grobbendonk 2018 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.