Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018

Toegegeven, we mochten in mei ook al ‘ns een keertje aan de bak, maar gevoelsmatig zijn onze zomertornooien toch pas afgelopen weekend echt gestart. We mochten naar het tornooi van Tielen, dat weliswaar niet in Tielen was, maar op de terreinen van de Kolonie in Merksplas. Stoffige terreinen – even stoffig als het zowat overal in ons droge landje momenteel is.

Maar dat weerhield ons er niet van om veel prijzen bij elkaar te rijden. In de groepsdressuur was het vooral een verhaal van ‘net niet’ met twee derde plaatsen voor de achttallen. Individueel mochten er best wel wat medailles mee naar huis. Vicky stelde het volledige lijstje samen:

INDIVIDUELE DRESSUUR
1ste plaats
– M2: Koen Soetemans met Giana
– L1: Sarah Soetemans met Kanzas
– B2: Lies Appels met Excellent

2de plaats
– L1: Lotte Soetemans met Merlot
– B2: Sylvie Baeten met Atlantic

3de plaats
– L2: Herman Soetemans met Esperando
– B2: Emily De Busser met Cleo
– B2: Saskia Van Nieuwenhuyse met Bonapart

SPRINGEN
Beginnelingen
– Foutloos: Jef Huysmans met Obama

Gelukkig maar dat er al vrij goed gescoord werd, want veel tijd om te oefenen/verbeteren is er deze keer niet. Snel stopten we al onze witte outfit en zadeldoeken in de wasmachine om stof en zonnecrème eruit te wassen. En op 21 juli – maar 6 dagen na Tielen – treden we aan in Veerle-Laakdal voor ons volgende tornooi. Wish us luck! 

Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018 1 Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018 2 Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018 3 Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018 4 Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018 5 Ruitertornooi Tielen, 15 juli 2018 6

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.